Over ons

Als bloemist zijn wij actief op de zakelijke - en particuliere markt. Steekwoorden hierbij zijn: allround bloemist, lid van het bloemistennetwerk FloraNL, bezorgservice (maandag tot en met zaterdag), erkend bloemsierkunstenaar, business 2 business, luxe interieurinrichting en een specialisatie in bruidsboeketten en rouwarrangementen.

Winkel aan de Asselsestraat 40

Onze winkel heeft een groot assortiment bloemen, boeketten (gemaakt door vakbekwame binders), trendy interieur artikelen en planten met de daarbij behorende potten van onder meer DutZ, Jodeco glas en DesPots.

Heeft uw kantoor of huis een re-styling nodig? Bel gerust en we komen bij u een advies geven wat past bij uw uitstraling. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de winkel aan de Asselsestraat ons uitgebreide assortiment bewonderen.

Ook voor workshops bent u bij ons aan het goede adres.

Ook zakelijk kunnen we veel voor u betekenen:

Verjaardagen: u stuurt ons de verjaardagenlijst van uw medewerkers, klanten, contactpersonen en wij zorgen dat de bloemen op tijd worden bezorgen.

Presentatie: heeft u een presentatie op een beurs en wilt u een juiste uitstraling, wij kunnen voor de juiste aankleding zorgen.

Welbeleven: inrichting kantoor met planten zodat de productiviteit van uw medewerkers omhoog gaat. hierover hebben we wetenschappelijk onderzoeksmateriaal!

Bestelsite: wilt u uw eigen logo op uw kaartje… vraag dan naar de mogelijkheden!
Op afspraak of spontaan:… mail ons op bestel@gorkink.nl voor meer informatie!

 

Direct bloemen bestellen

 

Eigenaresse en erkend bloemsierkunstenaar Erika Oldenhof

Eigenaresse en erkend bloemsierkunstenaar Erika Oldenhof


Re-styling nodig? Bel gerust en we komen bij u een advies geven

Workshops

Erika Oldenhof en Naomi Huisman zijn degenen die de workshop avonden verzorgen. De avond staat garant voor inspiratie en creativiteit onder het genot van een hapje en een drankje.

Workshops

Bloemabonnementen

U raakt nooit uitgekeken op dit "Natuurlijk ... bloem abonnement". Het abonnement is in verschillende formaten te krijgen en is wekelijks, twee wekelijks en zelfs maandelijks mogelijk.

Bloemabonnementen

Trouwen

Voor het bruidspaar!
Voor de mooiste dag in uw leven wilt u natuurlijk een bruidsboeket wat bij u past. Wij helpen u graag met de juiste keuze.

Bruidswerk