Natuurlijk.. bloem abonnement

Bepaal zelf!

Welk formaat

het abonnement Natuurlijk ... Bloemen is in verschillende formaten te krijgen.Kies je voor small, medium of large? Om de kosten hoef je het niet te laten:
S - € 26,95 | M - € 29,95 | L - € 39,95

Wat

Nooit uitgekeken raken omdat onze gekwalificeerde binders kleur geven aan bloemen. Met het gebruik van seizoen bloemen beleef je het seizoen des te meer.

Wanneer

Laat je wekelijks verrassen door de bloemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het tweewekelijks of zelfs maandelijks te doen. Omdat onze bloemen een royale bloeiperiode hebben garanderen we een vaasgarantie van 7 dagen bij normale omstandigheden.

Ga je met vakantie of staan de bloemen nog zo mooi? Een belletje, appje of mail en we wijzigen het abonnement. Met je vakantieplannen houden we ook rekening. Pauzeren of stopzetten is zo gedaan!

Onze verrassende service

We bezorgen de bloemen op vrijdag, lekker voor het weekend. Ben je niet thuis, ook geen probleem. Vooraf heb je ons verteld waar we de bloemen achter kunnen laten.

We leveren het boeket ready-to-set af. Geen gedoe met schuin aansnijden of voeding. Wij zorgen ervoor dat de vaas schoongemaakt wordt, de bloemen schuin aangesneden worden en de juiste hoeveelheid kwaliteitsbloemen voeding van Floralife in het water komt.

Hey... we zorgen er zelfs voor dat de bloemen mooi geschikt worden. Het enige wat we van jou vragen is: het boeket op de plek zetten en ... ervan te genieten!

De vaas

We vragen je eenmalig één vaas aan te schaffen: € 17,95. Deze vaas wordt bij elke levering omgeruild en daarna gewassen zodat de bloemen maximaal genot hebben van hun schone water. Zorg er wel voor dat op de aflever dag de retour vaas klaar staat.

Bijkomende kosten

De bezorgkosten zijn inbegrepen in de prijs voor postcodegebied 7300-7339. Woon je buiten het postcodegebied dan vragen we een kleine vergoeding.

- Prijzen inclusief btw. -


Geen gedoe met schuin aansnijden of voeding