Uitvaart, rouw en afscheid

Bloemen geven een persoonlijke toevoeging aan een afscheid

Bloemen hebben de kracht een boodschap over te brengen die niet met woorden kunnen worden omschrijven. De kleuren, de vormen, het groen en de wijze van binden zijn eindeloos. In het rouw proces is het nodig om afscheid te nemen op een waardige manier. Bloemen bij de uitvaart helpen daarbij.

Het is onze ambacht en de kunst om dat stuk te maken waarvan mensen een goed gevoel krijgen. Dat doen we door eerst kennis met u te maken en te horen wat u mooi en passend vindt. Daarin kunnen we u prima adviseren en ondersteunen.

We willen graag dat u zich herkend in het rouwarrangement dat wij gemaakt hebben. Natuurlijk bezorgen we het arrangement op de plek van bestemming op de afgesproken dag.

Persoonlijke afscheidsbloemen als kleurrijke expressie van emoties

Bij een afscheid komen veel emoties naar boven. Bloemen kunnen die gevoelens prachtig uitdrukken. Op een manier die past bij de persoon waarvan je afscheid neemt.

Bloemarrangementen maken is een vak, een ambacht. Misschien wel kunst. En Maar dan vooral de kunst van het inleven. Van begrip voor de bedoeling die mensen met een bloemwerk hebben. Bloemen voor een afscheid moeten je eigen gevoel weerspiegelen, een boodschap doorgeven die iets zegt over de overledene.

Het is de specialiteit van Erika om door aandachtig te luisteren een eerste gedachte of gevoel concreet duidelijk te krijgen. In een emotionele situatie is het al lastig genoeg om te verwoorden wat je bloemenwensen zijn. Uitvoerig praten is ook niet altijd nodig. Soms zeggen een paar woorden alles en kan daarmee het karakter van de afscheidsbloemen aangegeven worden.

 

Neem contact op

 


Uw dierbare verdient een waardig afscheid

Rouwcentrum Rouwenhorst en Gorkink

Sinds jaar en dag werken Rouwcentrum Rouwenhorst en Gorkink Natuurlijk samen. De families Laponder en Gorkink stonden aan de wieg van deze samenwerking. De tweede generatie heeft dit stokje geruisloos overgenomen. Rouwcentrum Rouwenhorst onderscheid zich door de persoonlijke begeleiding tijdens het afscheidsproces.

Rouwcentrum Rouwenhorst, voor een stijlvol en persoonlijk afscheid!
In deze moeilijke periode kunt u rekenen op de goede zorgen van Rouwcentrum Rouwenhorst. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid. Door noodzakelijke formaliteiten uit handen te nemen, geven wij u de tijd en ruimte om bij uw dierbare te zijn.

Contactgegevens
Rouwcentrum Rouwenhorst
Christiaan Geurtsweg 24-26 - 7335 JV - Apeldoorn
T 055 5414 089
E info@rouwcentrum-rouwenhorst.nl
W www.rouwcentrum-rouwenhorst.nl