Bloemen en boeketten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Boeketten bloemen laten bezorgen is een van onze belangrijkste bezigheden en we zijn daar goed in. We maken voor elke gewenst budget een boeket. Boeketten bloemen bezorgen we in Apeldoorn en de dorpen met een eigen bezorgdienst.

En laat u zichzelf er niet door weerhouden om bij ons ook de bestellingen voor in bijvoorbeeld Amsterdam te plaatsen. Maar ook bezorgen we via de verzendorganisaties op de eilanden. We bezorgen via het systeem van FloraNL in Nederland en ver daar buiten. Houd rekening met de andere bedragen en vraag altijd de prijs bij ons op om verrassingen te voorkomen.

Wat doen we?

Waar we goed in zijn, is het maken van bloemen boeketten. Heeft u een reden nodig om bloemen boeketten te versturen dan vindt u hieronder de belangrijkste! Wilt u uw reden ook vermeld hebben? Mail ons dan op bestel@gorkink.nl.

Gelegenheden voor bloemen boeketten

Welke gelegenheden of aan wie kunnen we ook nog wel verzinnen:

  • relaties: denk eens aan een bedankje voor een goede order of een gebeurtenis die memorabel is;
  • verjaardagen en/of verjaardagenservice: We hebben verscheidene bedrijven die per jaar de verjaardagen van de medewerkers aan ons geven en zo kunnen wij u ontzorgen. U hoeft nergens aan te denken, lever de gegevens per maand of zelfs jaar aan en wij verzorgen de rest;
  • werknemers: beloning voor degene die goed hun best hebben gedaan, en ja we kunnen ook rekening houden met de WKR;
  • beterschap: attentie voor de zieke werknemers.
    Bent u een bedrijf en heeft u geen zin in gedoe?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op via bestel@gorkink.nl of 055-3554585.

 

Direct bloemen bestellen

 


Voor elke gewenst budget een boeket