Uw huis, uzelf en interieur styling

Je interieur en ....

Feeling unheimig, geen sheng fui of gewoon toe aan wat anders?

Heeft u moeite met het interieur en wilt u eens een andere invalshoek. Vraag dan naar onze interieur styling advies. Met onze kennis en netwerk kunnen we u helpen aan een juist advies als u zich niet meer senang voelt bij uw huidige interieur.

Vanuit onze expertise en met behulp van professionals in de branche maken we een duidelijk plan waar 1 ding voorop staat en dat is U. Wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken we met u en uiteindelijk rolt daar een advies uit waar u niet om heen kunt. We houden rekening met lichtval, ligging van het huis op het noorden, oosten, westen of zuiden. Wat zijn de smaken waar u van houdt.

Stappenplan en uw interieur

We werken aan de hand van een stappenplan. Wil je zelf er de hand in houden bekijk dan deze stappen en tips:

  1. Ruimte; Welke ruimte is het belangrijkste en waarvoor moet de ruimte dienen. Ga je het hele huis opnieuw inrichten of maak je een plan waarbij er eerst een begin gemaakt gaat worden met 1 ruimte en laat je de andere ruimtes er later op aansluiten. Dat gaan we eerst bepalen.
  2. Licht; belangrijk in het hele verhaal is natuurlijk : licht! Licht is nodig om je vrolijk te voelen en in de winter om je huis gezellig te maken. Kom te weten waar de donkere plekken in het huis zijn.
  3. Plattegrond; De plattegrond van de ruimte / huis zal als basis dienen om het plan op te tuigen. Een schets met de juiste verhoudingen is al voldoende om het plan op uit te werken. Tip: Integreer gelijk je licht plan ...
  4. Wensen; En dan waar houd jij van en waar houdt je partner van. Verzamel op een ' moodboard ' de voorkeuren zodat er een idee uit kan ontstaan.
  5. Starten; en dan de daadwerkelijke actie... aanschaffen van meubels, verven en verder inrichten met accessoires, planten en je vrienden.
    Het resultaat van je interieur styling mag er zijn...

Daag ons uit en vraag eens een advies aan via bestel@gorkink.nl of bel met 055-3554585 en vraag naar Erika Oldenhof.

 

Neem contact op

 


Met onze kennis helpen wij u aan een juist advies